palyazat_logo.png

FELHÍVÁS a települési arculati kézikönyv tervezet és településképi rendelet tervezet véleményezés-munkaközi tájékoztatási szakaszban történő véleménnyilvánításra.

Tisztelt lakosság, jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek!

A településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény előírja, hogy a településeknek meg kell alkotniuk a településképi rendeletüket. A településképi rendelet szakmai megalapozása érdekében el kell készíteni a településképi arculati kézikönyvet is.

Piliny Községi Önkormányzat Képviselőtesületének a településfejlesztéssel és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 8/2017. (VIII.11.) önkormányzati rendelet (továbbiakban Partnerségi Rendelet) szerint a partnerek a véleményezési-munkaközi szakaszban észrevételt tehetnek, illetve véleményt nyilváníthatnak. (A Partnernerségi Rendelet ide kattintva letölthető.)

A települési arculati kézikönyv-tervezet és a településképi rendelettervezet megtalálható a közterületen elhelyezett hirdetőfelületen, a www.piliny.hu honlapon, és  alakossági fórumon, amelynek hely és ideje a következő:

2017. november 29. 09:30

Polgármesteri Hivatal Tanácskozó Terem

Piliny, Losonci út 25. szám.

A települési arculati kézikönyv tervezethez és a településképi rendelet tervezethez észrevételt tehetnek, illetve véleményt nyilváníthatnak szóban a lakossági fórumon, továbbá lakossági fórumot követő 8 napon belül, a partneri adatlap felhasználásával, papír alapon a Piliny Község Önkormányzata, 3134 Piliny, Losonci út 25., vagy elektronikusan, az önkormányzat e-mail címére megküldve.

Kapcsolódó dokumentumok

A mappa nem létezik vagy törölve lett.